Ivica Tucak: Ovo je prilika koju ne smijemo propustiti, idemo po zlato!

Petak, 09. rujna 2022. 00:38 Napisao/la  SC

Nećemo se sada zadovoljiti finalom, idemo osvojiti to zlato. Neće biti lako, ali ovo je naša kuća i naš bazen, kazao je kapetan Ivan Krapić

Ivica Tucak:  Ovo je prilika koju ne smijemo propustiti, idemo po zlato!

Hrvatski vaterpolisti u subotu (20.30) igraju finale EP-a protiv Mađarske:

- Čestitam mojim momcima, ovo je velika, velika pobjeda. Ovo je, iskreno, u ovim okolnostima, jedan od najdražih uspjeha u mom životu, ali nemam vremena za slavlje, to sad moram zaboraviti jer želimo uzeti zlato. Stvoriili smo jedan tim, jednu odličnu repezentaciju, momke koje ginu jedan za drugoga i za domovinu. Ništa drugo nismo ni očekivali Protiv Italije nego dramu. Očekivali smo i toliki broj isključenja jer Italija tako igra. Ponijeli smo se muški, othrvali, ušli u fajt s njma, nošeni ovom sjajnom publikom. Imali smo krizu u trećo četvrtini kada smo primili dva gola iz daljine, no sve smo to prebrodili. Nismo pali i stigla je velika pobjeda. Bit će to teško i izjednačeno finale. Mađarska je također redizajnirala reprezentaciju, no opet imaju sjajnu generaciju sa četvoricu-petoricu odličnih igrača. Ipak, ovo je prilika koju ne smijemo propustiti, idemo po zlato, kazao je izbornik Ivica Tucak.

- Fantastična utakmica u ovako stvarno neviđenom dekoru. Kontrolirali smo odlično utakmicu i njihove kontre i njihovog najboljeg igrača Di Fulvija. Igrali smo baš kako smo se dogovorili. Nećemo se sada zadovoljiti finalom, idemo osvojiti to zlato. Neće biti lako, ali ovo je naša kuća i naš bazen, kazao je kapetan Ivan Krapić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.