Ivica Tucak objavio popis igrača za nastup na Europskom prvenstvu u Barceloni

Petak, 13. srpnja 2018. 09:13 Napisao/la  SC
Josip Vrlić
Josip Vrlić

 

Izbornik hrvatske vaterpolske reprezentacije Ivica Tucak objavio je popis reprezentativaca na koje računa u Barceloni, na Europskom prvenstvu.

Na popisu su:
Marko Bijač
Ivan Marcelić
Luka Lončar
Josip Vrlić
Andro Bušlje
Ivan Buljubašić
Marko Macan
Maro Joković
Javier Garcia Gadea
Lovre Miloš
Ante Vukičević
Loren Fatović
Anđelo Šetka

Stručni stožer:
Ivica Tucak
Mile Smodlaka
Pero Kuterovac
Boris Labar
Damir Luketić
Petar Coce
Igor Pezelj
Renata Barić

Prvu utakmicu prvenstva reprezentacija će odigrati u ponedjeljak u 17 sati protiv Nizozemske, potom ih u srijedu očekuju Turci, a u petak Grci.

Uz Hrvatsku, na prvenstvu sudjeluju još i reprezentacije Francuske, Crne Gore, Rusije, Slovačke, Turske, Grčke, Gruzije, Mađarske, Nizozemske, Njemačke, Italije, Srbije, Rumunjske, Malte, Španjolske.

- Nadam da u Barceloni prije svega možemo očekivati dobru igru. Ovo je bilo izuzetno teško ljeto za mene kao izbornika u smislu kratkoće priprema, ozljeda, nogometne groznice u kojoj sam i ja sam, ali koja je usmjerila misli na nešto drugo. No vjerujem da ćemo u Barceloni biti pravi, a ako smo pravi možemo puno. Mi smo prvaci svijeta, osvojili smo Europa kup i to nam treba biti dodatni motiv, rekao je Ivica Tucak, izbornik reprezentacije.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.