Ivica Tucak: Nije se igrao vaterpolo, već neko hrvanje u kojem se mi nismo snašli

Četvrtak, 26. srpnja 2018. 22:20 Napisao/la  SC
Ivica Tucak
Ivica Tucak

Izbornik hrvatske reprezentacije Ivica Tucak teško je podnio poraz (7:9) u polufinalu od Srbije:

- Ne znam šta da kažem, isključen sam iako nisam rekao niti jednu jedinu riječ. Danas se nije igrao vaterpolo, već neko hrvanje u kojem se mi nismo snašli, a sve zbog sudačkih kriterija. Imali smo prilike koje smo propustili, ali moram reći da smo od samog početka pali u zamku komentiranja sudačkih odluka. Čestitam Srbiji na pobjedi, ali sudački kriterij je prelomio i odlučio utakmicu. Nismo imali lucidnost ni koncentraciju da rješavamo situacije koje bi inače lako riješili. Moramo skupiti glave i pokušati uzeti medalju, kazao je Tucak.

- Srbija je zasluženo pobijedila, a mi smo loše ušli u utakmicu i nismo se uspjeli vratiti. Nismo izgledali dobro, imali smo puno prilika s igračem više i puno smo promašili, a Srbi su barem nešto od svojih napada s brojčanom prednošću iskoristili. Suci su puštali dosta grubu igru što je odgovaralo Srbima, a mi se sada moramo okrenuti utakmici u subotu i pokušati osvojiti broncu, rekao je Andro Bušlje.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.