Ivica Tucak: Ne zanima me u kakvom sastavu igra Njemačka

Četvrtak, 23. lipnja 2022. 08:11 Napisao/la  SC
Ivica Tucak
Ivica Tucak

Hrvatska vaterpoliska reprezentacija u četvrtak (18 sati) igra protiv Njemačke.

Nakon remija (8:8) s Grčkom, samo pobjeda jamči mogućnost osvajanja prvog mjesta u skupini koje donosi izravni plasman u četvrtfinale.

- Rekao sam igračima da je ova utakmica za barem 10 posto važnija nego što je bila utakmica protiv Grčke i svaka naredna će tako biti. Ne interesira me uopće u kakvom su sastavu. Znam kakvi su, vjerujem da smo kvalitetnija reprezentacija od Njemačke i to moramo pokazati. Moramo tu utakmicu pobijediti, to je sljedeći korak i onda ćemo se, ako sve prođe kako želimo, okrenuti sljedećem protivniku. U ovom trenutku ništa nije riješeno niti negativno, niti pozitivno. Još se svašta može dogoditi. Možemo, ne daj Bože, i negdje kiksati pa iskomplicirati sve ovo što smo napravili. Fokus je na utakmici protiv Njemačke, odigrati maksimalno koliko možemo, utakmicu pobijediti, a onda ćemo ići korak dalje, kazao je izbornik Ivica Tucak.

U prvoj utakmici Njemačka je doživjela poraz (11:12) od Japana.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.