Ivica Tucak i Ratko Rudić najavili utakmicu Hrvatske i Srbije u četvrtfinalu

Nedjelja, 11. veljače 2024. 12:00 Napisao/la  SC
Ivica Tucak
Ivica Tucak

Nakon laganoga zagrijavanja u utakmici (22:4) protiv Kine, Ivica Tucak ovako je najavio utakmicu Hrvatske i Srbije u četvrtfinalu:

- Vaterpolski klasik koji traje i takav vrijedi više desetljeća. Dvije reprezentacije koje su ostavile trag u svjetskom vaterpolu. Imamo maksimalni respekt prema Srbiji kao suparniku. Možda su rezultatima malo zapeli zadnje 2, 3 godine, ali oni su ipak aktualni olimpijski pobjednici. Čini mi se da je u toj momčadi ovdje ipak čak šest zlatnih olimpijaca iz Tokija, a na to ne treba više što onda za dodati. No, imam vjere kako možemo pobijediti, imamo i snagu za to, ali ćemo isto tako morati odigrati na sto posto svojih mogućnosti, kaže Tucak.

- U ovom trenutku reprezentacija Srbije nije onakva kakva je bila ranije. Naravno, bez podcjenjivanja. Hrvatska je bila dobra protiv Australije, dok sa Španjolskom nije bila na očekivanoj razini. Utakmica sa Srbijom bit će ona u kojoj ćemo vidjeti koliko Hrvatska vrijedi, rekao je Ratko Rudić za HRT.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.