Hrvatska vaterpolo reprezentacija u ponedjeljak ujutro okuplja se na Kantridi

Nedjelja, 04. ožujka 2012. 18:08 Napisao  Marko Babić

Bit će to ujedno povratak u reprezentaciju za Igora Hinića i Frana Vićana

 

Hrvatska vaterpolo reprezentacija u ponedjeljak ujutro okupit će se na bazenu na Kantridi uoči utakmice Svjetske lige u utorak protiv Makedonije, a prvi trening odradit će od 11 sati.

Bit će to ujedno povratak u reprezentaciju za Igora Hinića i Frana Vićana, a uz njih za utakmicu protiv Makedonije na popisu su Marko Bijač, Ivan Buljubašić, Anđelo Šetka, Maro Joković, Samir Barać, Sandro Sukno, Damir Burić, Kristijan Milaković, Ante Vukičević, Petar Muslim, Ivan Krapić i Fran Paškvalin.

Ljubitelji vaterpola u Rijeci ne mogu se požaliti. Nakon sjajne utakmice Jadranske lige između Primorja EB i Juga CO, slijede reprezentativni izazovi, a zatim Final Four Jadranske lige i uzbuđenja u Euroligi.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.