POVRATAK NAJBOLJEGA

Sando Sukno i Jug potpisali ugovor

Petak, 31. kolovoza 2018. 20:30 Napisao/la  SC

Ne smijemo žuriti, kaže Kobeščak

Predsjednik Juga Tomislav Dumančić i Sandro Sukno
Predsjednik Juga Tomislav Dumančić i Sandro Sukno Foto: www.jug.hr

 

Sandro Sukno vratio se vaterpolu tamo gdje se sve počelo ili kao što je Jug objavio na svojoj stranici: Sukno se vratio doma!

Dubrovački klub službeno je objavio vijest da su najbolji vaterpolist svijeta i Jug potpisali trogodišnji ugovor, Sukno se nakon sedam godina vratio u Gruž.

Iz Juga je 2011. godine otišao u Pro Recco, pa u Primorje, pa opet u Pro Recco.

Pro Recco je raskinuo ugovor sa Suknom na početku sezone 2017/18, kada je Suknu dijagnosticiran problem sa srcem.

Sukno je operiran u SAD-u, prije nekoliko mjeseci počeo je lagano trenirati.

- Brzo smo se dogovorili i mislim da bih ubrzo trebao početi trenirati s prvom ekipom. Vidjet ćemo kroz sljedećih nekoliko mjeseci kako će se sve razvijati. Nadam se da će sve biti dobro, jer je ipak velika pauza iza mene. Treba ići polako i biti ustrajan, nadam se da će ova priča biti pozitivna, te da ću moći igrati, rekao je Sukno nakon potpisa ugovora.

- Iznimno sam sretan Sandrovim povratkom. Ne smijemo žuriti, moramo dozirati treninge tako da nemamo neki vremenski okvir za njegov povratak službenim utakmicama. Kad krene s treninzima, ocjenjivat ćemo njegovo stanje i odlučiti kada je pravo vrijeme za povratak, kaže trener Vjekoslav Kobešćak.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.