PATOLOGIJA NASILJA Kriminalci metalnim šipkama udaraju u tkivo bolesnog društva

Nedjelja, 10. veljače 2019. 13:13 Napisao/la  Igor Vranić

Dijagnoza bolesti glasi da napadači na vaterpoliste nisu Hrvati kojima smetaju Srbi ili Crnogorci nego ozlogašeni kriminalci koje jednom za sva vremena treba odstraniti od društva

PATOLOGIJA NASILJA Kriminalci metalnim šipkama udaraju u tkivo bolesnog društva

 

U nedjelju ujutro PU splitsko-dalmatinska objavila je vijest o privođenju trojice muškaraca koji su osumnjičeni za mučki napad na vaterpoliste Crvene zvezde u Splitu.

O napadu se sve zna, vijest da su četvoricu vaterpolista u Splitu tukli metalnim šipkama prenijeli su svi relevantni svjetski mediji!

Sada je najmanje važno čitati dnevno-političke komentare.

Redom se javljaju profesionalni Srbi u Hrvatskoj i dežurni Srbi u Srbiji.

Ovo je njihov trenutak, napad koriste za promicanje hrvatsko-srpske netrpeljivosti od koje žive!

Dežurni Hrvati šute! Nemaju trenutačno što reći, ali oni su uvijek spremi za domovinska zanovijetanja!

U međuvremenu civlizirani svijet zgraža se nad divljaštvom nekolicine hrvatskih nasilnika, koji metalnim šipkama udaraju u najosjetljivije tkivo bolesnog društva.

Patologija nasilja u Hrvatskoj kao pošast razdire temeljna ljudska prava u obiteljima, politici, školstvu, sportu...

Dijagnoza bolesti glasi da napadači na vaterpoliste nisu Hrvati kojima smetaju Srbi ili Crnogorci nego ozlogašeni kriminalci koje jednom za sva vremena treba odstraniti od društva!

Doslovno!

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.