LEN Eurokup: Vaterpolisti Mladosti u Kotoru pobijedili Primorac i plasirali se u polufinale

Utorak, 17. prosinca 2013. 19:15 Napisao/la  SC

U prvom, zagrebačkom susretu izabranici Vjeke Kobeščaka slavili su 14:4, pa je uzvrat u Crnoj Gori bio samo stvar formalnosti.

Zagrebačka Mladost se pobjedom od 10:3 u Kotoru protiv domaćeg Primorca plasirala u polufinale vaterpolskog Eurokupa. U prvom, zagrebačkom susretu izabranici Vjeke Kobeščaka slavili su 14:4, pa je uzvrat u Crnoj Gori bio samo stvar formalnosti.

Pitanje pobjednika bilo je riješeno već u uvodnoj dionici, a Primorac je priključak držao tek kod rezultata 1:1. U zagrebačkim je redovima najefikasniji bio reprezentativac Duje Živković s tri pogotka. 

U srijedu će Jadran iz Herceg Novog u drugom četvrtfinalnom okršaju s talijanskom Acquachiarom u Napulju pokušati nadoknaditi zaostatak iz splitskog dvoboja (6:11).

Primorac - Mlladost 3:10 (1:3, 0:1, 1:3, 1:3)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.