Ivan Asić, trener Primorja EB: Jug možemo pobijediti jedino momčadskom igrom

Petak, 23. studenog 2012. 21:56 Napisao/la  I. Milatić

Samo ako budemo dovoljno ginuli jedan za drugoga možemo do trofeja. Još je jedna stvar bitna, a to je naša velika glad za trofejima, kaže Asić

Vaterpolisti Primorja apsolvirali su prvu prepreku na putu prema prvom trofeju nakon 17 godina. Nešto slabija prva četvrtina brzo je zaboravljena, Ivan Asić dao je u petak slobodno igračima do 23 sata. Za subotu u 11 sati zakazan je klupski sastanak, a prema bazenu se kreće u 15 sati.

Inače, predstavnici Hrvatskog zavoda za toksikologiju bili su i na polufinala Kupa Hrvatske, Petar Muslim i Fran Paškvalin izabrani su iz redova Primorja za doping kontrolu.

- Nisam zadovoljan početkom utakmice jer je nedopustivo da dobijemo četiri gola od Mladosti u prvoj četvrtini. Potvrda ovih mojih riječi došla je u nastavku utakmice kada smo primili tri gola. Prezadovoljan sam realizacijom igrača više i obranom igrača manje. To je ono čemu smo težili, a moramo biti i ostati prepoznatljivi po obrani, rekao je Ivan Asić.

- Recept za pobjedu protiv Juga, može i mora biti jedino timska igra. Samo ako budemo dovoljno ginuli jedan za drugoga možemo do trofeja. Još je jedna stvar bitna, a to je naša velika glad za trofejima. Dodatno će stvar uljepšati činjenica da će se finale igrati u pravoj navijačkoj atmosferi, zaključio je Ivan Asić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.