WTA: Kineskinja Na Li Mirjani Lučić-Baroni prepustila tri gema u osmini finala Stuttgarta

Četvrtak, 25. travnja 2013. 16:02 Napisao/la  SC

WTA Stuttgart, osmina finala: Na Li (Kina) - Mirjana Lučić-Baroni (Hrvatska) 6:1, 6:2

Peta igračica svijeta Kineskinja Na Li bez ikakvih problema obračunala se s Mirjanom Lučić-Baroni u osmini finala turnira u Stuttgartu. Lučić-Baroni je izdržala sat i 15 minuta i za to vrijeme uhvatila tek tri gema. Protiv sjajne Kineskinje nije išlo, Na Li je bila puno teža protivnica od prijašnjih u Stuttgartu i meč je brzo privela kraju te potvrdila ulogu favorita u meču.

Od samog početka je sve krenulo krivim putom. Lučić-Baroni u prvom setu nije osvojila nijedan svoj servis gem, Kineskinja je potpuno dominirala izuzev u šestom gemu kada je propustila set loptu i nakon toga izgubila servis. Bilo je to tek smanjenje na 5:1, odmah zatim je Na Li stigla do 0:40 i uzela prvi set sa 6:1.

Nešto jači otpor Lučić-Baroni je pružila u drugom setu gdje je bila ravnopravna sve do 3:2 za Kineskinju. Nakon toga je Na Li ponovno zaigrala na višoj razini, do kraja meča nije izgubila nijedan gem i sa 6:1, 6:2 prošla je u četvrtfinale.

U kakvim problemima je Lučić-Baroni bila pokazuje i čak 17 break lopti za Na Li koja ih je iskoristila sedam dok je naša igračica imala četiri prilike za oduzimanje servisa i iskoristila je dvije. Na Li će u četvrtfinalu igrati protiv bolje iz dvoboja Petre Kvitove i Julije Goerges te će i u taj susret ući kao favoritkinja.

WTA Stuttgart, osmina finala: Na Li (Kina) - Mirjana Lučić-Baroni (Hrvatska) 6:1, 6:2

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.