Ivan Dodig i Marcelo Melo poraženi u četvrtfinalu Roland Garrosa

Ponedjeljak, 04. lipnja 2012. 12:59 Napisao  Milan Kosanović

Bracciali/Starace (Italija/Italija) - Melo/Dodig (Brazil/Hrvatska) 6:2, 6:4

Hrvatski tenisač Ivan Dodig oprostio se od ovogodišnjeg nastupa na Roland Garrosu. Dodig je u paru s Brazilcem Marcelom Melom s dva nula u setovima poražen od talijanskog dueta Bracciali/Starace. 

Talijani su bez većih problema došli do pobjede i plasmana u polufinale turnira, pitanje pobjednika bilo je riješeno za jedan sat i 28 minuta, od čega je najviše vremena otplao na drugi set u kojem su Dodig i Melo pokušavali spasiti što se spasiti može, no pri rezultatu 2:2 u gemovima Daniele Bracciali i Potito Starace  napravili su break te priveli meč mirno kraju rezultatom 6:4.

Ovim porazom od Roland Garrosa oprostio se i posljednji hrvatski predstavnik Ivan Dodig koji je i samim plasmanom u četvrtfinale parova ostvario veliki uspjeh. 

 

 Roland Garros, četvrtfinale:

Bracciali/Starace - Dodig/Melo 6:2, 6:4 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.