Iva Majoli igra na turniru u Moskvi, povratak profesionalnom tenisu nakon 11 godina

Ponedjeljak, 19. listopada 2015. 12:03 Napisao/la  SC

Majoli na Kremlin Cupu igra u paru s Ruskinjom Anastasiom Bukhanko


Iva Majoli vraća se profesionalnom tenisu nakon 11 godine stanke! Majoli (38) u utorak igra na WTA turniru u Moskvi, na Kremlin Cupu igra u paru s Ruskinjom Anastasiom Bukhanko, koja je od nje mlađa čak 13 godina. Na turnir su upale s pozivnicom, a u prvom kolu Majoli i Bukhanko igrat će protiv Dabrowski iz Kanade i Olaru iz Rumunjske. Meč je zakazan za utorak u 10 sati.

Majoli je jedina hrvatska tenisačica s naslovom na Grand Slam turniru. U karijeri je osvojila osam turnira u pojedinačnoj te jedan u konkurenciji parova, najveći uspjeh je naslov na Roland Garrosu 1997. godine kada je u finalu pobijedila Martinu Hingis 6-4, 6-2. Posljednji profesionalni meč Iva Majoli odigrala je 2004. godine.

Prolaz u drugo kolo Moskve bila bi prava senzacija.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.