Teniski turnir u Zadru iz Đokovićeve serije igra se pred gledateljima

Utorak, 26. svibnja 2020. 20:54 Napisao/la  SC
Goran Ivanišević i Novak Đoković
Goran Ivanišević i Novak Đoković

Gledatelji će u Zadru moći uživati u teniskom spektaklu kojega organiziraju Novak Đoković i Goran Ivanišević.

Prema dostupnim informacijama, organizatori su dobili dozvolu polovično ispuniti tribine, gledatelji će morati paziti na razmak. S obzirom na povoljnu epidemiološku situaciju u Hrvatskoj, nije isključeno ni da tribine budu krcate...

Đoković je organizirao seriju turnira u regiji, prvi turnir održava se u Beogradu 13. i 14. lipnja, serija se nastavlja u Zadru (20./21.), Crnoj Gori (27./28., Tivat?) i Banjoj Luci (3./4.).

Marin Čilić i Borna Ćorić potvrdili su nastupe u Zadru, igračke postave će se mijenjati, za sada su nastupe potvrdili Dominic Thiem, Alexander Zverev i Grigor Dimitrov.

 - Prihodi od sponzora i TV prava idu u mnoge humanitarne organizacije uključujući u moju, a drugi će tenisači birati kojim će humanitarnim organizacijama donirati, poručio je Đoković.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.