PODCAST Marin Čilić: Koliko čujem, tenisa neće biti do 15. rujna!

Petak, 22. svibnja 2020. 17:38 Napisao/la  SC
Marin Čilić
Marin Čilić

 

 
U podcastu Sportkluba gostovao je najtrofejniji hrvatski tenisač Marin Čilić. Voditelj emisije bio je  teniski stručnjak Goran Stojanović koji je sa Marinom pretresao raznorazne teme iz svijeta tenisa.

STOJANOVIĆ: Krenimo malo na teniske teme, što ti misliš kada će ponovno krenuti karavana?

ČILIĆ: To je pitanje od milijun dolara! Koliko čujem, 99,99 posto se otkazuje i američka turneja što znači da neće biti tenisa do 15. rujna što je zaista dugačak period. Što će biti iza toga, zaista je teško znati jer ako će se igrati turniri ne zna se koji će se turniri igrati, hoće li se neki turniri spojiti, hoće li se igrati završni Masters. Ništa se ne zna...

STOJANOVIĆ: Koji ti je najteži poraz u životu? Onaj od Del Potra u finalu Davis Cupa ili od Federera u četvrtfinalu Wimbledona? U oba si vodio 2:0...

ČILIĆ: Hmm, moram reći da o tome nisam razmišljao, ali ipak mi je teži bio onaj od Federera jer sam osjećao da mogu osvojiti turnir. U polufinalu bi igrao protiv Raonića kojeg sam često pobjeđivao, ali ispustio sam i tri meč lopte i to mi je zaista bilo teško.

STOJANOVIĆ: Reci nam malo o tom šokantnom događaju u finalu Wimbledona kada si dobio žuljeve na početku meča. Kako na to gledaš?

ČILIĆ: Dobio sam žuljeve već na kraju polufinala protiv Querreya, tako da sam to prenio na to finale. Žulj se napunio, ali ja sam vjerovao da ću do finala biti spreman. Dobio sam injekciju netom prije početka meča, ali ona nije funkcionirala i nažalost nisam se mogao kretati kako spada i zato je to sve tako izgledalo.
 
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.