Diego Armando Maradona i još barem 2000 Argentinaca dolaze na finale Davis Cupa u Zagrebu

Srijeda, 23. studenog 2016. 18:43 Napisao/la  SC

Maradona je teniski zaljubljenik i ovo će mu biti drugo argentinsko Davis Cup finale koje će pratiti.

Kako su objavili argentinski mediji, na finale Davisovog kupa u zagrebačkoj Areni doći će Diego Armando Maradona, veličanstvena nogometna legenda, koja će argentinskim tenisačima dati dodatnu podršku u njihovom "biti ili ne biti" pokušaju prvog, povijesnog osvajanja "salatare".

Maradona će stići u Zagreb nakon što je sve dogovorio s Argentinskim teniskim savezom, koji je rado ispunio njegovu želju da prisustvuje finalu.

Maradona je teniski zaljubljenik.

Posebno cijeli Del Potra, što je pokazao na nedavnim Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru, kada je bio jedan od prvih čestitara Del Potru nakon pobjede nad Đokovićem.

Ovo će mu biti drugo argentinsko Davis Cup finale koje će pratiti.

Prvi put, prije deset godina u Rusiji, njegova je domovina izgubila 2:3.

Ogromno je zanimanje Argentinaca za dolazak u Zagreb.

Kako se navodi u uglednom i najstarijem argentinskom dnevnom listu La Naciona, ne postoji točna procjena o broju njihovih navijača, no, navodi, sigurno ih neće biti manje od 2000, a brojka se možda popne i do 3500.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.