Marin Čilić slavljem nad Južnijem ušao u polufinale ATP turnira u Münchenu

Petak, 04. svibnja 2012. 15:23 Napisao/la  SC

Prvi hrvatski reket je nakon dva sata i 45 minuta igre slavio rezultatom 6:3, 6:7 i 6:3, ostvarivši treću pobjedu u osam međusobnih susreta

Prvi hrvatski reket Marin Čilić izborio je plasman u polufinale ATP turnira u Münchenu nakon pobjede nad Rusom Mihailom Južnijem. Čilić je nakon dva sata i 45 minuta igre slavio rezultatom 6:3, 6:7 i 6:3, ostvarivši treću pobjedu u osam međusobnih susreta.

Hrvatski tenisač je u trećem gemu prvoga seta spasio dvije break lopte i potom napravio break. Čilić je meč mogao privesti kraju već u drugome setu, ali je u tie breaku pri rezultatu 6:5 propustio realizirati meč loptu.

U trećem je setu nakon lošeg ulaska i gubitka servisa napravio kontrabreak i potom još jednim breakom stigao do odlučujuće prednosti. Čilić će u polufinalu igrati protiv boljeg iz susreta Nijemca Tommyja Haasa i Cipranina Marcosa Baghdatisa.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.