Srđanu Đokoviću zabranjen ulaz na tribine tijekom polufinalnog meča

Petak, 27. siječnja 2023. 09:52 Napisao/la  SC
Srđanu Đokoviću zabranjen ulaz na tribine tijekom polufinalnog meča

Srđan Đoković nije s tribina gledao polufinalni meč između sina Novaka i Tommyja Paula.

Ocu ponajboljega tenisčana na svijetu zabranjen je ulaz nakon što je javno podržao ruske aktiviste u Melbourneu, na snimci se čuje kako uzvikuje: Živjela Rusija!

Australci su vrlo osjetljivi na svaku političku aktivnost tijekom Australian Opena, javnost je posebice osjetljiva na proruske stavove tijekom rata u Ukrajini.

Pritisak australskih političara i javnih osoba za sada je Đokovića starijega stajao zabrane ulaska na stadion tijekom polufinalnog meča, što će biti u finalu nije poznato.

- Ja sam ovdje samo da bih podržavao mog sina. Bio sam ispred stadiona s Novakovim navijačima kao što sam radio to poslije svakog od mečeva svog sina, kada slavim njegove pobjede, slikao sam se s navijačima, nisam imao namjeru biti uhvaćen u ovome. Moja porodica je proživjela horor rata i samo želimo mir. Da ne bi bilo problema tijekom polufinalnog meča, odlučio sam da meč gledati kod kuće. Navijat ću za svog sina, kao i uvijek, objavio je Đoković stariji u priopćenju.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.