Popis za Argentinu: Dodig otkazao, Čilić i Karlović opet protiv Del Potroa

Utorak, 27. ožujka 2012. 16:29 Napisao/la  SC

Izbornik Željko Krajan ne može računati na ozlijeđenog Ivana Dodiga, Argentince predvodi Juan Martin Del Potro, koji je u Miamiju izbacio Karlovića i Čilića

Na službenoj stranici HTS-a izbornik hrvatske reprezentacije Željko Krajan objavio je sastav za predstojeći susret četvrtfinala Svjetske skupine Davis Cupa protiv Argentine, koji će se održati u Buenos Airesu od 6. do 8. travnja. Na popisu nema Ivana Dodiga, koji će izostati  zbog problema s ozljedom leđa. U postavi su Marin Čilić, Ivo Karlović, Antonio Veić  i Lovro Zovko.

U sastavu argentinske reprezentacije očekuju se Juan Martin Del Potro, koji je u Miamiju izbacio Karlovića i Čilića,  Juan Monaco, David Nalbandian  i Edurado Schwank.

Igrat će se na zemljanoj podlozi na stadionu Parque Roca, a pobjednik će se plasirati u polufinale Svjetske skupine te izboriti susret s boljim iz okršaja Češka - Srbija. Argentina je prošle godine bila finalist ovog natjecanja, a na putu prema prvom naslovu u Davis Cupu ispriječila joj se Španjolska.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.