Novak Đoković trijumfalno u Adelaideu najavio nastup na Australian Openu

Nedjelja, 08. siječnja 2023. 13:37 Napisao/la  SC
Novak Đoković trijumfalno u Adelaideu najavio nastup na Australian Openu

Novak Đoković postao je pobjednik Adelaidea, srpski tenisač trijumfalno je najavio povratak na Australian Open.

Đoković je u finalu pobijedio Amerikanca Sebastiana Kordu sa 6:7(8), 7:6(3), 6:4, do 92. titule u karijeri stigao je nakon neizvjesnog meča u kojemu je prema običaju bio najbolji u presudnim trenucima.

Nakon prvoga seta toliko se iznervirao da je brata Marka potjerao s tribina.

- Želim zahvaliti svom timu što me trpi i tolerira u dobrim i lošim vremenima, siguran sam da danas nije bilo lako biti sa mnom, ali cijenim ih. Moj brat Marko je tu, nije često sa mnom na mečevima, hvala ti i volim te. Za mene je ovo nevjerojatan tjedan i veliki poklon. Dao sam sve od sebe za ovaj pehar, a podrška koju sam osjetio bila je nevjerojatna. Rijetko kada sam osjetio takvu u karijeri, osjećao sam se kao da igram kod kuće, učinili ste da se osjećam fantastično, rekao je Đoković.

Australian Open počinje 16. siječnja, prošle godine Đoković nije smio igrati zbog toga jer se nije cijepio protiv koronavirusa.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.