Novak Đoković prvi put izašao pred novinare u Australiji

Četvrtak, 29. prosinca 2022. 15:50 Napisao/la  SC
Novak Đoković prvi put izašao pred novinare u Australiji

Novak Đoković pojavio se pred novinarima u Adelaideu, najbolji tenisač na svijetu najavio je nastup na Australian Openu što mu je omogućeno nakon što mu je australska vlada ukinula zabranu ulaska:

- Ove stvari se teško zaboravljaju, ostat će sa mnom dok sam živ. Ovako nešto još nisam doživio, nadam se da će tako i ostati. Bilo je to dragocjeno iskustvo za mene. Moram dalje, radije pričam o osjećajima kada igram u ovoj zemlji. Nadam se da ću pokazati dobar tenis i izazvati pozitivne emocije kod ljudi. Ovdje sam tek nekoliko dana, ali prijem je bio vrlo topao u zračnoj luci i hotelu, na terenima za trening. Sve je bilo briljantan do sada. Nije lako zaboraviti što se dogodilo u posljednjih 12 mjeseci, ali kao što sam rekao, moram ići dalje. To neće promijeniti sve što sam do sada postigao u svojoj karijeri u ovoj zemlji. Osjećam se pozitivno, ali to mi je najdraži Grand Slam, što pokazuju i rezultati, poručio je Đoković.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.