Nadala sve boli, a Federer će karijeru završiti svjež kao tratinčica

Nedjelja, 15. siječnja 2012. 18:00 Napisao/la  I. V.

Federer će karijeru završiti svjež kao tratinčica, jer je fizički privilegiran za razliku od većina nas ostalih, tvrdi Nadal

Rafael Nadal kritizirao je Rogera Federera zbog lagodnog načina života teniskog profesionalca! Na konferenciji za novinare u Melbourneu, Nadal je zamjerio Federeru da se ne zalaže dovoljno za svoje kolege, te da ne koristi dovoljno autoritet najvećeg tenisača u povijesti.
Razlog Nadalove kritike je pritisak kojega ITF vrši na igrače tijekom naporne sezone zbog čega je na prošlogodišnjem US Openu bilo govora o generalnom štrajku. Svi su igrači nezadovoljni kalendarom osim najboljeg, Nadal za Federera kaže da „nikada ništa ne kaže, sa svima se slaže, održava gospodski imidž, a ostali igrači nek' se…“
- Puno sam dobrog o tenisu izgovorio, tenis mi je pružio što nisam mogao ni sanjati. Ali to nije razlog da karijeru završim u bolovima! Federer će karijeru završiti svjež kao tratinčica, jer je fizički privilegiran za razliku od većina nas ostalih, tvrdi Nadal.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.