Marin Čilić pobijedio Daniila Medvedeva u jednom od najboljih mečeva u karijeri

Utorak, 31. svibnja 2022. 00:15 Napisao/la  SC

Sve mi ide, od servisa, reterna, kretanja, u zadnjih 15 dana igram jako konstantno, kaže Čilić nakon plasmana u četvrtfinale

Marin Čilić pobijedio Daniila Medvedeva u jednom od najboljih mečeva u karijeri

Marin Čilić plasirao se četvrtfinale jednog Grand Slama prvi put nakon četiri godine nakon što je u Roland Garrosu pobijedio drugog igrača svijeta Daniila Medvedeva sa 6:2, 6:3, 6:2.

- Jedan od najboljih mečeva u mojoj karijeri, uživao sam igrati pred ovom publikom. Sve mi ide, od servisa, reterna, kretanja, u zadnjih 15 dana igram jako konstantno. Čak sam i meč protiv Simona odradio na nevjerojatnoj razini. A protiv Medvedeva morate držati takav nivo igre cijelo vrijeme, jer mu ne smijete dati šansu, kazao je Čilić nakon meča.

Čilić je pobijedio Medvedeva za sat i 45 minuta, način na koji je pobijedio bio je senzacionalan.

Igrao je agresivno, stalno je pritiskao Rusa, koji je otpočetka počeo griješiti, Čilić mu nije pružio priliku da se vrati u meč...

Nakon prve pobjede protiv Medvedeva, Čilića čeka meč s Andrejom Rubljovom s kojim ima negativan omjer (2:4).

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.