Ljubičić za ATP: Morat ću nešto raditi, nisam tip za sjedenje pred televizijom

Petak, 20. travnja 2012. 09:21 Napisao/la  SC

- U ovom trenutku namjeravam se odmoriti i uživati sa ženom i dvoje djece. Znam da ću morati nešto raditi, pronaći neku zanimaciju jer nisam tip koji će sjediti pred televizorom cijeli dan, rekao je Ivan Ljubičić

Ivan Ljubičić dao je intervju za ATP u kojem se osvrnuo na karijeru, a pritom je govorio i o planovima za budućnost.

- U ovom trenutku namjeravam se odmoriti i uživati sa ženom i dvoje djece. Znam da ću morati nešto raditi, pronaći neku zanimaciju jer nisam tip koji će sjediti pred televizorom cijeli dan, rekao je Ivan Ljubičić u razgovoru za ATP.

Ljubičić se u razgovoru osvrnuo na svoju karijeru, ali i njezine početke kada je početkom rata stigao iz Banja Luke u Opatiju.

- Kada jedno jutro nismo mogli doći do teniskih tenera u rodnoj Banja Luki otac je odlučio da napustimo zemlju. Otišli smo u Beograd i zatim sjeli na autobus, te preko Mađarske dugom vožnjom stigli u kamp za izbjeglice. Tamo smo bili četiri mjeseca, zatim smo izbačeni jer je bilo mjesta samo za izbjeglice iz Hrvatske. Tada smo kuću u Banja Luki zamijenili za mali stan, ustvrdio je Ljubičić pričajući i o svom odlasku u Italiju i početak uzleta teniske karijere. Ivan je naglasio da ATP mora pažljivo razmišljati o budućnosti bijelog sporta.

- Sve je dobro dok imate nekoliko zvijezda, ali treba razmišljati o vremenima kada Rafael Nadal i Roger Federer neće više igrati. Nadam se da će Novak Đoković i Andy Murray igrati još dugo vremena, ali već sada treba razmišljati o budućnosti ovog sporta, ustvrdio je Ljubičić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.