Wimbledon: Ivo Karlović pobijedio Sela, u 2. kolu igra protiv Andyja Murrayja

Srijeda, 27. lipnja 2012. 19:35 Napisao  Milan Kosanović

Ivo Karlović (Hrvatska) - Dudi Sela (Izrael) 6:4, 6:4, 7:6

Nakon Marina Čilić u drugo kolo najprestižnijeg teniskog turnira na svijetu engleskog Wimbledona plasirao se Ivo Karlović pobjedom nad Izraelcem Dudijem Selom. Hrvatski tenisač odlično je otvorio meč, poveo s dva nula u setovima, no meč je bio prekinut u utorak zbog kiše pri rezultatu 1:1 u gemovima u trećem setu. Meč je ponovno nastavljen u ponedjeljak popodne, no kiša je opet poremetila planove, a Ivo Karlović tako je nakon gotovo dva dana slavio u meču koji je trajao jedan sat i 28 minuta.

Pobjeda Ive Karlovića rezultatom 3:0 u setovima bila je pomalo očekivana s obzirom na kvalitetu suparnika, no u drugom kolu Wimbledona hrvatski tenisač će biti sve samo ne favorit jer će snage odmjeriti s četvrtim tenisačem svijeta Andyem Murrayom koji je u prvom kolu s lakoćom pregazio Nikolaya Davydenka rezultatom 6:1, 6:1, 6:4. Uzme li se u obzir da Murray igra pred domaćom publikom onda je jasno da će Karloviću biti potrebno čudo da se plasira u treće kolo turnira.

 

Wimbledon, 1. kolo: Ivo Karlović (Hrvatska) - Dudi Sela (Izrael) 6:4, 6:4, 7:6

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.