Ivo Karlović revoltiran stalnim suđenjem prijestupa na servisu: Osjećam se prevareno, ovo je nečuveno

Četvrtak, 28. lipnja 2012. 23:23 Napisao/la  SC

- Nakon ovog meča, kredibilitet ovog turnira za mene više ne postoji. Nakon toliko suđenih prestupa kod servisa počeo sam stajati dalje od glavne crte. I opet su sudili prestupe, rekao je Karlović

Ivo Karlović nastup na Wimbledonu okončao je u drugom kolu protiv Andyja Murrayja, a meč je obilježio jedan nevjerojatan podatak. Najvišem tenisaču na Touru suci su dosudili čak deset prijestupa na servisu. Karlović nakon poraza nije ostao dužan.

- U mom životu, otkada imam osam godina, dakle cijelom životu, nikada nisam ovoliko puta prestupio kod servisa. Čak deset puta. Nikada mi to nisu sudili kada bi imao 30:0, ili 40:0, nego uvijek kod 30:30 ili u trinaestoj igri. Mislim, što je ovo? Davis cup ili Wimbledon, rekao je razočarani Ivo Karlović nakon poraza.

- Nakon ovog meča, kredibilitet ovog turnira za mene više ne postoji. Nakon toliko suđenih prestupa počeo sam stajati dalje od glavne crte. I opet su sudili prijestup. To je nečuveno, nečuveno. To je Wimbledon, centralni teren, a oni mi ovo naprave, dodao je hrvatski tenisač.

- U pitanju je 10 poena, da su otišli na moju stranu, ja bi pobijedio, zar ne? Izračunajte sami. Osjećam se prevareno, ne znam što bi rekao. Imam osjećaj da je ovo sve posljedica velike želje Velike Britanije da domaći tenisač osvoji naslov, ustvrdio je Karlović jasno odgovorivši na pitanje: Jesu li linijski suci bili pristrani?

- Definitivno jesu, zaključio je Karlović.

Andy Murray pokazao je simpatije za muke hrvatskog tenisača.

- Nemoguće mi je tvrditi da li su to bili prestupi. Možemo jedini pogledati snimku na televiziji. Ako je oštećen, ima pravo biti uzrujan jer bilo je puno tih odluka, ustvrdio je Murray.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.