Ždrijeb Wimbledona: Hrvatski tenisači i tenisačice saznali protivnike u prvom kolu

Petak, 22. lipnja 2012. 14:53 Napisao/la  SC

Marin Čilić, hrvatski predstavnik od kojega se najviše očekuje nakon titule u Queensu, u prvom kolu igrat će protiv Nijemca Cedrika Marcela Stebea, 73. igrača svijeta

U petak je u All England Clubu održan ždrijeb Wimbledona, a Marin Čilić, hrvatski predstavnik od kojega se najviše očekuje nakon titule u Queensu, u prvom kolu igrat će protiv Nijemca Cedrika Marcela Stebea, 73. igrača svijeta. Ako pobijedi u drugom kolu Čilića očekuje pobjednik ogleda između Japanaca Tatsume Ita i Poljaka Lukasza Kubota.

Ivo Karlović će u prvom kolu odmjeriti snage s Izraelcem  Dudijom Seleom, a ako prođe u drugom kolu čeka ga bolji iz ogleda Andy Murrayja i Nikolaja Davidenka. Sve samo ne dobar ždrijeb. Ivan Dodig kao prvu prepreku imat će Čeha Lukaša Rosola.

U konkurenciji tenisačica Peta Martić u prvom kolu igra protiv Njemice Sabine Lisicki, 15. nositeljice Wimbledona. Mirjana Lučić plasman u glavni turnir izborila je kroz kvalifikacije i na otvaranju turnira čeka ju Ruskinja Aleksandra Panova, 74. igračica svijeta.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.