Goran Ivanišević stigao u Umag nakon što je primljen u Kuću slavnih

Ponedjeljak, 19. srpnja 2021. 18:24 Napisao/la  SC
Goran Ivanišević
Goran Ivanišević

Nakon što je u subotu u SAD-u primljen u Međunarodnu tenisku kuću slavnih, Goran Ivanišević stigao je u Umag gdje se održava ATP turnir Plava Laguna Croatia Open.

Goran je ambasador najpozantijeg hrvatskog teniskog turnira koji se na terenima umaškog Stella Maris resorta igra do 25. srpnja, pratit će mečeve na ATP stadionu koji nosi njegovo ime, a na kojem se igraju svi mečevi glavnog turnira.

Omiljeni Ivanišević zadovoljan je snagom ovogodišnjeg, 31. izdanja turnira, a pogotovo ga veseli što se u glavnom dijelu turnira natječu i hrvatski tenisači.

- Jako se veselim dolasku u Umag, meni ljeto nije pravo ljeto bez ovog tjedna u Stella Maris resortu. Najviše me zanimaju hrvatski igrači, Serdarušić, Ajduković, Sabanovi, ali i mladi lavovi Carlos Alcaraz i Holger Rune. Uz Gasqueta, Krajinovića, Lajovića i Bedenea, gledat ćemo fantastičan tenis, kazao je Ivanišević

Dvadeset godina nakon osvajanja Wimbledona, Goran je još jednom ispisao povijest postavši prvi Hrvat koji je primljen u Međunarodnu tenisku kuću slavnih.

Iako se dojmovi još sliježu, Goran ne skriva koliko mu znači ovo veliko priznanje svjetske teniske obitelji:

- Bila je ovo posebna večer za mene i moju obitelj. Sve je dobilo poseban smisao i vjerujem da sam ovime na najbolji mogući način završio svoj igrački put. Zahvaljujem se svima na podršci i porukama, bilo ih je milijun, rekao je Ivanišević.

Umag će i ovog ljeta postati središtem hrvatskog tenisa zahvaljujući Plava Laguna Croatia Openu koji će okupiti poznata imena svjetskog tenisa.

Turnir će upotpuniti glazbeni program Open Air Music koji će svaku večer zabavljati ograničen broj posjetitelja, sve do 2 sata poslije ponoći.

Turnir Plava Laguna Croatia Open otvoren je za publiku koja u ograničenom broju može prisustvovati mečevima.

U ATP zonu tijekom turnira mogu ući posjetitelji isključivo s digitalnom zelenom COVID potvrdom koju mogu dobiti i testiranjem na testnom mjestu u ATP zoni, obzirom da testiranja radi laboratorij ovlašten za izdavanje EU digitalnih COVID potvrda.

Ulaznice za turnir Plava Laguna Croatia Open su u prodaji na stranici www.croatiaopen.hr.

Sve informacije o turniru te mjerama pod kojima će se održati možete pronaći na www.croatiaopen.hr i na službenoj Facebook stranici turnira.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.