Dino Prižmić poražen od najboljega tenisača na svijetu, Novak Đoković nije štedio na pohvalama

Nedjelja, 14. siječnja 2024. 13:42 Napisao/la  SC
Dino Prižmić
Dino Prižmić

Dino Prižmić poražen je u 1. kolu Australian Opena od najboljega tenisača na svijetu, Novak Đoković pobijedio je 18-godišnjega hrvatskg tenisača sa 6:2, 6:7(5), 6:3, 6:4.

Prižmić je osvajanjem drugoga seta priredio veliko iznenađenje u meču izvjesnoga ishoda.

Mladi Hrvat probio se kroz kvalifikacije do glavnog ždrijeba prvoga Grand Slam turnira u karijeri, razina tenisa u meču protiv Đokovića puno obećava.

 - Zaslužio je svaki aplauz, sjajan je igrač. Jako zreo za svoju dob. Držao se na terenu jako dobro. Moglo je sve ovo otići i na njegovu stranu. Natjerao me da trčim danas što nisam planirao. Imam samo komplimente za njega. Sviđa mi se način na koji koristi svaki kutak terena. Brani se iznimno dobro. Ovo je bio izniman meč za nekog tko ima 18 godina i svakako bih želio biti u njegovom kutu, jer će sigurno napraviti puno u karijeri, rekao je Đoković.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.