Veselin Vujović otišao iz Niša, rukometaši Željezničara nisu imali što jesti...

Petak, 26. travnja 2019. 14:01 Napisao/la  SC
Veselin Vujović
Veselin Vujović

Veselin Vujović više nije trener rukometaša Željezničara iz Niša. Razlog je sljedeći:

- Financijski problemi od samog početka, logistika, strahovito loša situacija. Ponizili su me kao čovjeka i trenera. Ugrozio sam zdravlje, ugrozio sam mir koji imam sa svojom obitelji i mislim da je najbolje da podnesem ostavku. Momčad koja nekoliko sati uoči polaska na utakmicu ne zna hoće li imati autobus, putem igrači nemaju novca za sok ili čokoladu, tjeraju igrače iz stanova zbog neplaćenih stanarina... Pa toga nema ni u klubovima najnižih liga, a ne u klubu koji je do jučer igrao Seha ligu... Nisam dobio svoj novac, a posuđivao sam klubu, posuđivao sam igračima... Kako da motiviram igrača da se bori, gine na treningu ili utakmici ako tog dana nije jeo ili ga trebaju izbaciti iz stana? Nisam želio otvarati tu temu, odgovorni ljudi iz kluba će pričati ako žele, ali mi skoro da ne postojimo kao klub. Nemamo predsjednika, nemamo upravu, nemamo sponzora, nemamo ništa!, obrazložio je Vujović svoju odluku.

Vujović je jedno od najvećih rukometnih imena u široj regiji, nekada ponajbolji rukometaš na svijetu kao trener radio je u Zagrebu, trenutno je izbornik slovenske reprezentacije.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.