SP u rukometu: Tunižani iznenadili Nijemce, Brazil slavio u južnoameričkom derbiju s Argentinom

Nedjelja, 13. siječnja 2013. 22:07 Napisao/la  SC

Rezultati 1. kola, skupina A: Tunis – Njemačka 25:23, Brazil – Argentina 24:20, Crna Gora – Francuska  20:32. Skupina B: Katar – Makedonija 30:34, Rusija – Danska 27:31, Čile – Island 22:38

Trećeg dana svjetskog rukometnog prvenstva u Španjolskoj igralo se šest utakmica u A i B skupini, a od toga bilježe se čak dva iznenađenja. Konačno je počelo, tempirane bombe počele su pucati, a neugodna iznenađenja doživjele su Argentina i Njemačka koje su poražene od Brazila odnosno Tunisa.

Dobra igra Tunižana protiv aktualnih svjetskih i olimpijskih pobjednika Francuza nije bila slučajnost. Večeras je stigla potvrda toga, Tunižani su svladali Nijemce te pokazali da su u Španjolsku doputovali u izvrsnoj formi što bi u prijevodu bila loša vijest za sve one koji su unaprijed upisali bodove protiv pomlađenog Tunisa.

Makedonija Kire Lazarova uspješno ja apsolvirala prepreku zvanu Katar, Islanđani su odradili lakši trening protiv Čilea, dok su Danci u srazu s Rusijom pokazali tko vodi glavnu riječ u skupini B. Crna Gora teško je poražena od Francuza, uzmemo li u obzir da su Crnogorci već izgubili od Argentine, a da ih čeka sraz s odličnim Tunižanima onda je jasno da bi naši susjedi mogli premijerni nastup na Svjetskom prvenstvu okončati s katastrofalnim rezultatom.

Grupa A

Tunis – Njemačka 25:23

Brazil – Argentina 24:20

Crna Gora – Francuska  20:32

Grupa B

Katar – Makedonija 30:34

Rusija – Danska 27:31

Čile – Island 22:38

 

 

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.