Slavko Goluža: Australija je idealan protivnik kako bismo isprobali neke varijante, kasnije to neće biti moguće

Subota, 12. siječnja 2013. 11:44 Napisao/la  SC

Fizička sprema i trkački dio bili su nam najvažniji, na njih smo se posebno fokusirali. Formu smo tempirali za početak prvenstva, rekao je Goluža uoči utakmice koja počinje od 16.45 sati

Najbolji hrvatski rukometaši nastup na SP-u u Španjolskoj otvaraju u subotu utakmicom s autsajderom Australijom koja bi Kaubojima trebala poslužiti samo kao lakši trening.  Bez obzira na priče, iznenađenja u utakmici Hrvatske i Australije neće biti, Čupić, Lacković, Duvnjak i društvo s pola gasa doći će do visoke pobjede, jedino treba pripaziti na ozljede.

-          Što se tiče priprema, zadovoljan sam kako smo ih odradili. Bile su kratke, ali smo odradili ono što smo zacrtali, dakle fizički smo se maksimalno spremili za ono što nas očekuje, rekao je izbornik Slavko Goluža te nastavio:

-          Fizička sprema i trkački dio bili su nam najvažniji, na njih smo se posebno fokusirali. Formu smo tempirali za početak prvenstva, a s nekim igračima se radilo i odvojeno. Već sam rekao da moramo ići utakmicu po utakmicu, Australija je idealan protivnik za početak kako bi isprobali neke varijante jer kasnije više neće biti laganih protivnika, zaključio je Goluža.

Utakmica između Hrvatske i Australije igra se s početkom u 16.45 sati uz izravan prijenos na Drugom programu HRT-a.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.