Mirko Alilović: Hvala Luki i Ivanu na podršci, pozivam ih na utakmicu protiv Španjolske

Petak, 18. siječnja 2013. 00:01 Napisao/la  SC

Španjolska je domaćin i pritisak je na njima. Mislim da im uz ovakvu našu obranu možemo parirati. Imamo šanse bez obzira na odavno rasprodanu dvoranu, rekao je Alilović

Mirko Alilović ponovo je bio odličan protiv Egipta. U ključnim trenucima zaključao je vrata, ali od Mirka se ni ne očekuje ništa manje. Nagrada za najboljeg igrača utakmice protiv Egipta otišla je tako u prave ruke.

- Bilo je teško jer znali smo da smo kvalitetniji,  ali bilo je teško probiti ovu egipatsku 3-2-1 i duboku 3-3 obranu. Bičaniću su dva, tri puta ušli u "meso". Istukli su ga. Ali idemo dalje. Malo nam smeta ovaj kasni termin jer dok dođemo do hotela i obavimo večeru dođe jedan sat ujutro i nemamo vremena za ništa. No, ipak ćemo sada najprije malo profeštati ova dva boda pa ćemo se od sutra baviti sa Španjolcima, rekao je Mirko Alilović.

Hrvatsku u subotu očekuje ogled protiv Španjolske i borba za prvo mjesto u skupini.

 - Ono pravo od Španjolaca je bilo ovo što su pokazali protiv Mađarske. Iako moram reći da su Mađari bili u egalu punih 45 minuta i ova velika razlika na kraju nije realan omjer snaga na terenu. Oni su domaćini i pritisak je na njima. Mislim da im uz ovakvu našu obranu možemo parirati. Imaju Šterbika na golu, brzi su i dosta uvjerljivi ali mislim da i protiv njih imamo šansi bez obzira na odavno rasprodanu dvoranu. Hvala Ivanu Baliću i Luki Modriću što su nas došli podržati večeras. Pozivam ih da dođu i u subotu, rekao je Mirko Alilović.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.