Ždrijeb za OI: Rukometaši protiv Danske i Srbije, rukometašice protiv Crne Gore i Rusije

Srijeda, 30. svibnja 2012. 19:30 Napisao/la  SC

Rukometaši će igrati u skupini sa Španjolskom, Mađarskom, Srbijom, Danskom i Južnom Korejom, a rukometašice protiv Crne Gore, Rusije, Velike Britanije, Brazila i Angole


Hrvatska muška rukometna reprezentacija na Olimpijskim igrama u Londonu igrat će u skupini sa Španjolskom, Mađarskom, Srbijom, Danskom i Južnom Korejom, odlučeno je tako na ždrijebu održanom u engleskoj metropoli. Hrvatska tako nije imala previše sreće u ruletu kuglica, u našoj skupini svoje mjesto su našli svi polufinalisti s posljednjeg Europsskog prvenstva.

Hrvatske rukometašice, koje će prvi put nastupiti na Olimpijskim igrama, igrat će u skupini protiv Crne Gore, Rusije, Velike Britanije, Brzila i Angole. Rukometašice su tako imale puno više sreće od rukometaša.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.