Hrvatske rukometašice okupile se na početku priprema za OI, pogledajte igračice u ležernijem izdanju

Petak, 22. lipnja 2012. 13:19 Napisao/la  SC

Na okupljanje su došle sve igračice osim Mirande Tatari i Dragice Džono koje će naknadno priključiti i Katarina Ježić koju s  juniorskom reprezentacijom očekuje nastup na SP-u

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija okupila se u Zagrebu otkuda je krenula za Novigrad gdje će obaviti veći dio priprema za Olimpijske igre u Londonu.  Izbornik Vladimir Canjuga na ovu akciju pozvao je ove igračice: Jelena Grubišić, Marta Žderić, Ivana Jelčić, Nikica Pušić-Koroljević Maja Zebić, Aneta Peraica, Anita Gaće, Dijana Jovetić, Dragica Džono, Andrea Šerić, Vesna Milanović-Litre, Miranda Tatari, Ivana  Lovrić, Andrea Penezić, Kristina Elez, Sonja Bašić, Lidija Horvat, Žana Čović, Maida Arslanagić, Katarina Ježić.

Na okupljanje su došle sve igračice osim Mirande Tatari koja će doći izravno u Novigrad, Dragice Džono koja će se reprezentaciji priključiti u subotu te Katarina Ježić koja će priključiti nakon što s juniorskom reprezentacijom odradi Svjetsko prvenstvo u Češkoj.

- Evo okupili smo se tri tjedna nakon završetka kvalifikacija za Europsko prvenstvo. vidjet ćemo koliko su se igračice odmorile. Doduše, dobile su zadatak da zadnjih sedam dana odmora krenu s pripremma da bismo odmah mogli krenuti s treninzima, rekao je Vladimir Canjuga.

- Nadam se da su igračice odmorne i željne rada jer bit će pakleno. Odradit ćemo osam dana treninga u Novigradu, pa onda odmor i onda osam dana u Delnice gdje ćemo povisiti tempo rada i onda opet u Novigrad na završnih 11 dana priprema. Nadam se da neće biti ozljeda i da će najteži zadatak biti odabrati putnice za OI. Ne možemo reći tko je siguran, zaključio je Canjuga.

Maja Zebić prokomentirala je očekivanja na OI.

- Dugo smo čekale početka priprema. Odmorile smo se i krećemo s napornim radom. Svi jedva čekamo otputovati na Olimpijske igre. Nijedna igračica nije sigurna, sve moraju dati maksimum na pripremama. Ždrijeb za OI je bio povoljan, treba jedino pokušati izbjeći Norvešku u četvrtfinalu. Najbitnije je pokazati dobru igru pa ćemo vidjeti, osobno bi najsretnija bila s medaljom, ustvrdila je Zebić.

Fotogalerija Marko Lukunić/PIXSELL

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.