Hrvatska bez Štrleka do kraja EP-a, Goluža pozvao Batinovića

Četvrtak, 26. siječnja 2012. 21:46 Napisao  Milan Kosanović

Ponajbolji strijelac Hrvatske na EP-u u Srbiji zbog ozljede koljena izgubljen do kraja prvenstva. Izbornik Goluža brzo reagirao i pozvao mladog Hrvoja Batinovića

Izbornik Slavko Goluža u polufinalnom susretu Europskog prvenstva protiv domaćina Srbije u petak neće na raspolaganju imati Manuela Štrleka. Četvrti strijelac hrvatske reprezentacije na EP-u u Srbiji zbog ozljede koljena ispao je iz sastava, a umjesto njega uz Ivana Ninčevića na lijevom krilu će biti mladi Splićanin Hrvoje Batinović.

Ozljeda Manuela Štrleka svakako je hendikep za Hrvatsku uoči najvažnije utakmice na prvenstvu, no s obzirom na sjajne partije koje Ivan Ninčević pruža u Bundesligi te njegovu kvalitetu taj nedostatak ne bi trebao imati veće posljedice na igru Kauboja.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.