Goluža: Presudila je obrana 5+1 koju sam čuvao za kraj utakmice

Utorak, 17. siječnja 2012. 07:03 Napisao/la  Milan Kosanović

U drugom poluvremenu smo se trebali odvojiti, ali sam čuvao obranu 5-1 za kraj što se pokazalo ključnim potezom. Alilović je bio sjajan u tom periodu, Buntić je zabio što je trebao, a priključio se i Balić u ključnim trenucima, rekao je Goluža

Izbornik hrvatske reprezentacije Slavko Goluža poslije utakmice s Islandom imao je dosta zamjerki na igru u obrani koja je nerijetko pucala pred naletima Islanđana.
- Igrali su strpljivo u napadu, s puno pasova, nama su ruke bile dolje, a oni su to redovito kažnjavali jer nismo stizali reagirati, rekao je Goluža te nastavio:
- Ako se na pivote ne izađe, oni to kažnjavaju. Bočna pokretljivost je bila loša, primili smo 2, 3 pogotka kod ulazaka i izlazaka naših igrača, moramo popraviti taj segment naše igre. Nismo dali sve od sebe, ali za to je kriv protivnik, rekao je izbornik koji smatra da je utakmicu prelomila promjena obrane iz 6-0 u 5-1:
- U drugom poluvremenu smo se trebali odvojiti, ali sam čuvao obranu 5-1 za kraj što se pokazalo ključnim potezom. Alilović je bio sjajan u tom periodu, Buntić je zabio što je trebao, a priključio se i Balić u ključnim trenucima, rekao je Goluža te zaključio:
-  Iskrene česttike igračima što su izdržali pritisak ovakve sjajne momčadi.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.