Claude Onesta, izbornik Francuske: Hrvatska nije sretna jer mora igrati protiv nas u četvrtfinalu

Utorak, 22. siječnja 2013. 12:26 Napisao/la  SC

Hrvatsku poznajemo jako dobro i sigurno neće biti lagana utakmica. Hrvatska ima odlične igrače, ali opet mislim da nisu sretni što moraju igrati protiv nas u četvrtfinalu, zaključio je Onesta.

Hrvatska i Francuska opet će odmjeriti snage na velikom natjecanju. Kada je Hrvatska pobijedila Španjolsku u skupini postalo je jasno da izabranike Slavka Goluže očekuju tricolori koji su već puno puta kaubojima pomrsili račune.

- Nemamo nikakvih ozljeda, znamo kako treba igrati u završnicama velikih natjecanja, ustvrdio je Claude Onesta čiji su izabranici dosad izgubili samo jednu utakmicu na Svjetskom prvenstvu i to protiv Njemačke.

- Mislim da dosad nismo odigrali najbolje i morat ćemo podignuti igru. Igračima je nedostajalo malo samopouzdanja, ali su pokazali su zajedništvo, Hrvatsku poznajemo jako dobro i sigurno neće biti lagana utakmica. Hrvatska ima odlične igrače, ali opet mislim da nisu sretni što moraju igrati protiv nas u četvrtfinalu, zaključio je Onesta.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.