Canjuga objavio popis za kvalifikacije za OI: Pokušat ćemo izboriti London pod svaku cijenu

Ponedjeljak, 07. svibnja 2012. 10:54 Napisao/la  SC

Hrvatska će u kvalifikacijama za Olimpijske igre koje započinju 25. svibnja u Španjolskoj igrati protiv Nizozemske, Argentine i Španjolske. Prva dva mjesta vode u London

Vladimir Canjuga, izbornik ženske rukometne reprezentacije, objavio je u ponedjeljak popis igračica za kvalifikacijski turnir za odlazak na Olimpijske igre u London koji će se održati u španjolskoj Guadalajari od 25. do 27. svibnja. Okupljanje rukometašica zakazano je za 16. svibnja u zagrebačkom Domu sportova. Reprezentacija će se pripremati u Novigradu do 23. svibnja kada se kreće za Guadalajaru, nakon čega Hrvatsku čekaju još dvije kvalifikacijske utakmice za Europsko prvenstvo na kojem su izabranice Vladimira Canjuge već osigurale nastup. Hrvatska će u kvalifikacijama za Olimpijske igre igrati protiv Nizozemske, Argentine i Španjolske, prva dva mjesta vode u London.

Canjuga za ovu akciju računa na: Jelenu Grubišić, Martu Žderić, Ivanu Jelčić, Dijanu Jovetić,  Anitu Gaće, Nikicu Pušić-Koroljević, Maju Zebić, Maidu Arslanagić, Andreu Šerić, Vesnu Milanović-Litre, Sonju Bašić, Mirandu Tatari, Kristinu Franić, Andreu Penezić, Lidiju Horvat, Žanu Čović, Ivanu Lovrić, Katarinu Ježić i Dragicu Džono.

- Promjena u odnosu na Dansku je samo jedna, umjesto Anite Peraice tu je Vesna Milanović-Litre koja je bila ozlijeđena. Jedno sedam dana ćemo se pripremati u Novigradu prije polaska za Španjolsku. Ovo je životna šansa generacije, pokušat ćemo pod svaku cijenu izboriti Olimpijske igre. Prva utakmica 25. svibnja protiv Nizozemske mogla bi biti ključna. Svi misle da je Nizozemska samo nogometna zemlja, radi se o ekipi koja je odlično igrala na SP u Brazilu, rekao je Vladimir Canjuga, izbornik ženske reprezentacije.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.