IGRAČI PRONAŠLI KRIVCA

Balić i Lacković uprli prstom u Golužu

Nedjelja, 29. siječnja 2012. 12:29 Napisao  Milan Kosanović

- Ne mogu objasniti zašto smo pali u drugom poluvremenu, to pitajte izbornika, rekao je Balić. -  Zašto nisam igrao drugo poluvrijeme? Pitajte izbornika, to on zna, kratko je odgovorio Lacković

Nakon poraza u polufinalnom susretu sa Srbijom hrvatski reprezentativci bili su škrti u davanju izjava te otkrivanju problema koji očito postoje, no „prljavi veš“ polako izlazi na površinu. Maestro Ivano Balić nije briljirao protiv Srbije, ovo mu je prvo veliko natjecanje od Portugala 2003. godine koje je proveo više na klupi nego u igri.

- Ne mogu objasniti zašto smo pali u drugom poluvremenu, to pitajte izbornika, rekao je Balić te nadodao.

- Sigurno nismo bili umorni i pospani. Sada nas očekuju Španjolci, a teško je reći imamo li snage za tu utakmicu, no vrijeme će pokazati. Nismo se družili nakon poraza, svako se bavio samim sobom. Naravno, nije tragedija izgubiti u polufinalu, već nam se to događalo, ironično je rekao jedan od najboljih rukometaša svih vremena te zaključio.

- Očekivao sam paklenu atmosferu u Beogradu, gušt mi je igrati pred 20 tisuća ljudi, nismo ni mislili da će navijati za nas, a to sigurno nije razlog našeg pada u drugom dijelu. Ovo prvenstvo igrao sam koliko mi je izbornik dozvolio, treba poštivati njegove odluke.Sličnog razmišljanja bio je i prvi topnik hrvatske reprezentacije Blaženko Lacković koji je nakon briljantnog prvog poluvremena drugo proveo na klupi.




- Zašto nisam igrao drugo poluvrijeme? Pitajte izbornika, to on zna, kratko je odgovorio Lacković očigledno nezadovoljan potezom Slavka Goluže. Izjave dvojice najboljih i najiskusnijih kauboja otkrile su odgovor na pitanje koga oni krive za jedan od najtežih i najbolnijih poraza u hrvatskoj rukometnoj povijesti.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.