ZORAN GOBAC KOMENTIRA

Drago mi je da Gabriele Volpi ulazi u Zamet

Utorak, 09. listopada 2012. 21:02 Napisao  I. V.

Zoran Gobac jako dobro zna da Gabriele Volpi ne zna ni gdje je Zamet!

Zoran Gobac, rukometni Zdravko Mamić ili po opisu djelovanja: apsolutni gospodar hrvatskog rukometa, prokomentirao je za Index.hr ulazak kapitala Gabrielea Volpija u MRK Zamet.

- Gospodin Volpi ima sredstava, drago mi je da ulazi u Zamet. On je izabrao Rijeku kao destinaciju, tamo je prisutan, a iskreno nadamo se da će i Zagreb dobiti svog Volpija. Valjda će nova uprava imati strpljenja. Zamet mora izabrati politiku koja nije nasilna. Pod nasilna mislim na isključivo kupovinu igrača, odnosno oni se moraju okrenuti proizvodnji igrača. Vjerujem da će ciljati na riječko - primorsko područje. Ima tamo kvalitetnih mladih igrača, međutim, oni će se u samom startu susresti s velikim problemom. I mi imamo mlade igrače koji su u naletu. Naši igrači već sada briljiraju u Europi. Stoga, realno je da Zagreb još neko vrijeme bude prvak, rekao je Gobac za Index.

U zaključku Gobčeva komentara treba naglasiti da je Damir Mišković (čitaj: Gabriele Volpi) već financijski pomogao Zametu, ali se medijska buka u državi dignula tek kada je Zamet preuzeo zlatni olimpijski trokut Smajlagić – Načinović – Matošević što je iziskivalo dodatnu financijsku injekciju.

Inače, Gobac se u predizborno vrijeme zbližio sa Željkom Jovanovićem prije nego što je bivši dopredsjednik Zameta postao ministar. Sve financijske transakcije vezane za Zamet obavljaju Jovanović i Mišković. Gobac jako dobro zna da Volpi ne zna ni gdje je Zamet!

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.