VUJOVIĆ PRIJETIO ČERVARU

Platit ću nekome 10 tisuća eura da ti isječe nos

Četvrtak, 17. svibnja 2012. 19:15 Napisao/la  SC

Lino Červar je poručio da neće tužiti Vujovića

Prema pisanju makedonskih medija Veselin Vujović prijetio je bivšem hrvatskom izborniku Lini Červaru ustvrdivši da će nekome platiti deset tisuća eura da mu isjeku nos! Naime, u Skoplju se održava završni turnir makedonskog Kupa, a Vujasinović vodi Vardar, dok je Červar na klupi Metalurga.

Do incidenta je došlo između treninga, Vardarov trening je završio i na teren su trebali izaći rukometaši Metalurga. Vujović je prvo navodno fizički napao Aleksandra Petrovskog, pomoćnog trenera Metalurga, a onda uputio riječi prijetnje Lini Červaru.

Aleksandar Petrovski je poručio da se nada reakciji Makedonskog rukometnog saveza jer po njegovim riječima Vujović se ovako ponaša već 30 godina, a jedina kazna su crveni kartoni.

Lino Červar je poručio da neće tužiti Vujovića, koji je pak ustvrdio da pritisci dolaze s druge strane objavivši da je policija došla u klub da provjeri papire stranih igrača Vardara.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.