Rukometni razgovori na Korzu o starim vremenima i zajedničkim uspomenama

Ponedjeljak, 19. ožujka 2012. 14:05 Napisao  Milan Kosanović

Tema je naravno bio rukomet, a pričalo se ama baš o svemu počevši od mađarske lige, stanja u hrvatskom i riječkom rukometu, ponovnom pozivanju Maide Arslanagić u reprezentaciju...

Antonio Pribanić, Davor Jurjević, Ratko Balenović, Boris Konjuh i Simo Kosanović
Antonio Pribanić, Davor Jurjević, Ratko Balenović, Boris Konjuh i Simo Kosanović Foto: Milan Kosanović

Po završetku konferencije za novinare hrvatske ženske rukometne reprezentacije na Korzu se okupila zavidna rukometna ekipa sastavljena od rukometnih djelatnika iz svih sektora ovog najtrofejnijeg hrvatskog loptačkog sporta. Kružni napadač mađarskog Pick Szegeda Riječanin Antonio Pribanić, bioenergičar hrvatske ženske reprezentacije Davor Jurjević, direktor Ratko Balenović, dobro znani riječki rukometni djelatnik Boris Konjuh koji je rukometne parkete zamijenio bijelim jedrima te hodajuća legenda riječkog ženskog rukometa Simo Kosanović.

Tema je naravno bio rukomet, a pričalo se ama baš o svemu počevši od mađarske lige, stanja u hrvatskom i riječkom rukometu, ponovnom pozivanju Maide Arslanagić u reprezentaciju te naravno o dobrim starim vremenima te zajedničkim uspomenama koje su čvrsto vezale ove rukometne djelatnike.