Željko Musa novi član poljskog Kielcea

Utorak, 31. siječnja 2012. 23:01 Napisao  Milan Kosanović

Džomba probio je led u Poljskoj te prvi zaigrao za Kielce, a njegove dobre igre otvorile su vrata i ostalim Hrvatima. Prvi je stopama Đžombe krenuo Denis Buntić, a sada i drugi pivot hrvatske reprezentacije

Željko Musa, hrvatski rukometni reprezentativac, novi je član poljskog Kielcea. Mirza Džomba probio je led u Poljskoj te prvi zaigrao za ambiciozno Kielce, popularni Đole ostao je u srcima svih navijača, a njegove dobre igre otvorile su vrata i ostalim Hrvatima. Prvi je stopama Đžombe krenuo Denis Buntić nakon što su stvari u Španjolskoj izmakle kontroli, a najnovije pojačanje Poljaka je drugi pivot hrvatske reprezentacije Željko Musa.

Donedavni član slovenskog Gorenja tako je dobio priliku da se okuša u Ligi prvaka, a bude li sreće oko rješavanja papirologije  Musa bi trebao zaigrati već na gostovanju kod mađarskog Veszprema u čijim redovima igra i bivši hrvatski reprezentativac Renato Sulić. Hrvatski pivot potpisao je ugovor na dvije i pol godine, tijekom karijere nastupao je za Croatia osiguranje, Ljubuški, Trimo Trebnje i Gorenje, a Kielce je svakako novi izazov u njegovoj karijeri. Uz Buntića i Musu u Kielcu još igraju i srpski reprezentativac Rastko Stojković te slovenski organizator igre Uroš Zorman što bi našem reprezentativcu trebalo omogućiti znatno lakšu prilagodbu u novoj sredini.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.