RUKOMETNA LIGA PRVAKA

Zagrepčani pokleknuli pred moćnom Barcelonom

Nedjelja, 21. listopada 2012. 11:32 Napisao/la  SC

Utakmica 4. kola Lige prvaka rukometaša, skupina D: Croatia osiguranje - Barcelona 21:32

 

 

 

CROATIA OSIGURANJE - BARCELONA 21:32

Četvrto kolo Lige prvaka rukometaša, skupina D: Croatia osiguranje - Barcelona Intersport 21:32 (12:13). Gledatelja: 11.000.

CROATIA OSIGURANJE: Ivić, Kelentrić, Stevanović, Skoko, Marić 4, Stepančić 6, Matulić, Matić, Šprem, Špiler 1, Batinović, Horvat 6, J. Valčić, Sršen, T. Valčić 1, Mandalinić 3.

BARCELONA: Šterbik, Šarić, Nöddesbo 3, Garcia 6, Tomas 1, Entrerrios 1, Sorhaindo 2, Sarmiento 3, Montoro 3, Gurbindo, Jernemyr, Aguirrezabalaga 2, Rutenka 4, Stranovsky 2, Rocas 4, Morros 1.

Sedmerci: CO Zagreb: 5 (4),  Barcelona2 (29. Isključenja: Croatia osiguranje 2 minute, Barcelona -.

Rukometaši Croatia osiguranja doživjeli su drugi poraz u Ligi prvaka, previsokom preprekom pokazala se moćna Barcelona koja je tako nastavili stopostotni niz u prvenstvu i Ligi prvaka ove sezone. Moćna Barcelona, aktualni prvak Španjolske još jednom je pokazala da je mamac za gledatelje te rukometne zaljubljenike koji su u Areni Zagreb bodrili rukometaše Croatia osiguranje u srazu s katalonskim divom.

Zagrebaši su ipak odigrali fantastično prvo poluvrijeme u kojem su imali konstantnu prednost, no gostujuća momčad na odmor je ipak otišla s minimalnom prednosti (12:13). U drugom djelu kvaliteta i iskustvo moćne Barcelone izašla je na vidjelo, gosti su velikom serijom 7:0 pobjegli na nedostižnih 24:15, a sve ostalo stvar je prošlosti.

Najefikasniji u redovima Zagrebaša bili su Stepančić i Horvat sa po šest postignutih pogodaka dok se na vratima Croatia osiguranja istaknuo Ivić sa 14 obrana koji je prema riječima Slavka Goluže ovom partijom opravdao reprezentativni poziv.

Fotogalerija Jurica Galoić/Dalibor Urukalović/PIXSELL

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.