IZ ZAGREBA U MADRID

Ivano Balić iduće sezone u dresu Atletica

Četvrtak, 23. kolovoza 2012. 09:32 Napisao/la  I. J.

Trener španjolske momčadi Talant Dušebajev itekako dobro poznaje Balićeve kvalitete

Ivano Balić napušta redove zagrebačkog Croatia osiguranja. karijeru će nastaviti u redovima Atletica iz Madrida. Prije četiri godine Balić je igrao na Pirinejskom poluotoku u Pamploni, tada je bio član Portland San Antonija. Trener španjolske momčadi Talant Dušebajev itekako dobro poznaje Balićeve kvalitete, upravo je on inzistirao na njegovom dovođenju. Balić će potpisati jednogodišnji ugovor.

- Odabrao sam novi klub za koji vjerujem da će uz moju pomoć ponovno biti konkurentan samom europskom vrhu. Već idućih dana odlazimo na Super Globe u Dohu, a s obzirom na poznavanje većeg broja suigrača očekujem brzu prilagodbu, kaže Ivano Balić.

Atletico je već doveo jednog hrvatskog reprezentativca, Jakova Gojuna. Za momčad iz Madrida igra Kiro Lazarov, makedonski reprezentativac i nekadašnji igrač Zagreba CO.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.