Mikkel Hansen i Heidi Loke najbolji na svijetu u tradicionalnom izboru IHF-a

Četvrtak, 01. ožujka 2012. 19:49 Napisao  Milan Kosanović

Danac Mikkel Hansen, najbolji strijelac Kobenhavna, osvojio je prvenstvo i kup Danske, a reprezentaciju je predvodio do finala Svjetskog prvenstva u Švedskoj

Međunarodna rukometna federacija objavila je imena najboljih rukometašica i rukometaša svijeta u njihovom tradicionalnom izboru. Titulu najbolje rukometašice svijeta ponijela je Norvežanka Heidi Loke s 28% glasova dok je naša Andrea Penezić zauzela peto mjesto s 12% glasova. Norvežanka je obilježila 2011.godinu s fantastičnim partijama, golovima i trofejima. Osvojila je Ligu prvaka, prvenstvo i kup Norveške s Larvikom, a s Norveškom reprezentacijom okitila se zlatnom medaljom na Svjetskom prvenstvu u Brazilu. Najbolji rukometaš svijeta prema očekivanjima je Danac Mikkel Hansen, najbolji strijelac Kobenhavna, osvojio je prvenstvo i kup Danske, a reprezentaciju je predvodio do finala Svjetskog prvenstva u Švedskoj.

Rezultati glasovanja (%):
ŽENE: Heidi Loke 28%, Allison Pineau 22%, Katrine Lund 20%, Andrea Lekić 18%, Andrea Penezić 12%.
MUŠKARCI: Mikkel Hansen 31%, Filip Jicha 21%, Nikola Karabatić 19%, Luc Abalo 19%, Thierry Omeyere 10%.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.