IVANU BALIĆU ISTEKAO UGOVOR

Gobac nudi mjesečnu plaću od 3.500 eura!

Ponedjeljak, 02. srpnja 2012. 11:53 Napisao  Milan Kosanović

Realno gledajući to je smiješan i pomalo i uvredljiv iznos za jednog od najboljih rukometaša svijeta 

Jedan od ponajboljih igrača na svijetu, Ivano Balić, prema svemu sudeći više neće biti član hrvatskog prvaka Croatia osiguranja. Maestru Baliću istekao je ugovor sa Zagrebašima, a klub u ovom trenutku nema dovoljno financijskih sredstava da bi zadržao mega zvijezdu poput Ivana Balića. 

Klub je Ivanu navodno ponudio mjesečnu plaću od 3.500 eura što je realno gledajući smiješan i pomalo i uvredljiv iznos za jednog od najboljih rukometaša svijeta. Institucija hrvatskog rukometa tako će se nakon dugih šest godina ponovno vratiti na europsko tržište, a tko će u prijelaznom roku upecati kapitalca pitanje je koje budi maštu mnogih znatiželjnika.

Najveći interes za Ivana Balića pokazao je mađarski velikan Veszprem, koji se u sljedećoj sezoni sprema za napada na sam vrh europskog rukometa. Mađari su u svoje redove već bili doveli Laszlu Nagya iz Barcelone, čekao se Balić, no maestro je rekao ne. Umjesto Balića Mađari su doveli Chemu Rodrigueza.

Otvorena opcija je i danski Kobenhaven, no u ovom trenutku najrealnija destinacija Ivana Balića zasigurno je francuski Paris koji sastavlja mega-momčad. Novac Francuzima  nije problem, Kopljar i Dinarta već su stavili svoj potpis na ugovor s Parisom, Abalo je na pola puta, a šećer na kraju vrlo lako bi mogao biti Ivano Balić. 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.