OTIŠAO IZ CROATIA OSIGURANJA

Ivan Pešić iduće sezone u dresu Maribora

Srijeda, 27. lipnja 2012. 18:49 Napisao  Milan Kosanović

Iz reprezentacije sam ispao jer u Croatia osiguranju nisam imao dovoljnu minutažu, rekao je Pešić

Vratar rukometaša Croatia osiguranja Ivan Pešić nakon što se nije našao na popisu reprezentativaca za Olimpijske igre u Londonu odlučio je napustiti redove hrvatskog prvaka. Podsjetimo nakon Senja, Zameta i mađarskog Veszprema Pešić je stigao u Zagreb, a njegova nova destinacija će biti slovenski prvoligaš Maribor.

Ivan Pešić predstavljen je kao novi igrač ambicioznog slovenskog prvoligaša, a prilikom predstavljanja pokazao je što misli o sada već bivšem klubu.

- Ne mislim da je Maribor korak nazad u mojoj karijeri, naprotiv smatram da se s dobrim obranama u slovenskoj ligi mogu vratiti u reprezentaciju, rekao je Pešić te nastavio:

- Iz reprezentacije sam ispao jer u Croatia osiguranju nisam imao dovoljnu minutažu, nisam dobio priliku kakvu bih želio i to je sigurno osnovni razlog zbog kojeg sam napustio klub, zaključio je Ivan Pešić.

Senjanin je sa Slovencima potpisao jednogodišnji ugovor, a hoće li se nakon toga vratiti u redove hrvatskog prvaka ili nastaviti karijeru u nekoj od najjačih liga svijeta ostaje tajna.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.