Irfan Smajlagić smijenjen, Bosna pred raspadom

Utorak, 27. prosinca 2011. 11:45 Napisao  Marko Babić

U cijeloj priči pojavila se i teza da teret Bosni stvaraju preplaćeni hrvatski igrači koje je doveo upravo Irfan Smajlagić

Irfan Smajlagić više nije trener Rukometnog kluba Bosna, a prema pisanju Dnevnog Avaza upitno je u kakvom će sastavu nastupati u drugom dijelu sezone.  Avaz navodi da su Tarik Međić, Faruk Vražalić i Faruk Halilbegović, reprezentativci Bosne i Hercegovine, zatražili raskid ugovora nakon ponude predsjednika kluba Muhameda Pilava te su uz dogovor sa ostalim igračima zatražili kolektivni raskid ugovora.

Naime, Avaz navodi da su u klubu od igrača zatražili oprost dugova, te da pristanu na smanjenje ugovornih obveza. U cijeloj priči pojavila se i teza da teret Bosni stvaraju preplaćeni hrvatski igrači koje je doveo upravo Irfan Smajlagić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.